Verhuizingen

1)    PARTICULIEREN

Doordat onze expertise in het meubeltransport ligt weten wij uiteraard welke zorg en passie er nodig is voor uw verhuizingen om uw meubels onbeschadigd op hun nieuwe locatie te krijgen. Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een zorgeloze verhuizing. Wij verhuizen met speciaal ingerichte vrachtwagens en kunnen met onze verhuisliften (bijna) iedere locatie aan.

U kan steeds een beroep op ons doen voor verhuizingen voor studentenkamers, appartementen, seniorenwoningen, gezinswoningen en villa’s, en indien gewenst verzorgen wij ook voor uw tijdelijke meubelopslag.

Niet enkel het demonteren, het monteren en plaatsen van al uw meubilair nemen wij ter harte maar indien gewenst kunnen lampen, gordijnen, spiegels, TV, wasmachines e.d. opgehangen en/of aangesloten worden.

Ook in-huis verhuizen wij vaak kasten en bedden van kamer naar salon of van winterkamer naar zomerkamer. Voor EVAA geen enkel probleem om een kast te demonteren in de gang en te verplaatsen met montage naar de zolder .

 

2)    PROJECT- EN KANTOORVERHUIZINGEN

Wij verhuizen volledige projecten van A-B, alsook interne of volledige kantoorverhuizingen. Hiervoor voorzien wij steeds teams van verhuisspecialisten en de daarvoor voorziene middelen alsook een projectleider die de verhuis volledig volgt, van voorbereiding tot oplevering.

 

3)    VERHUISLIFTEN / LADDERLIFTEN / MEUBELLIFTEN

Onze dienst verhuisliften kan praktisch iedere locatie en verdieping aan.

Voor verhuizingen van verdieping 1 t/m 8 werken wij met onze standaard meubellift. Alle andere worden met specifiek voorziene liften uitgevoerd waarvoor ook steeds een bezoek of grondige inventaris aan voorafgaat.

 

4)    NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

Verhuizingen binnen de provincie Limburg (BE + NL) en o.a. naar de Belgische kust behoren tot onze core business maar ook de verhuizingen naar andere oorden zoals Frankrijk, Spanje, e.a. Europese landen behoren tot onze activiteiten. Voor het buitenland werken we afwisselend zelf of met gerenommeerde partners samen.

 

Niet zeker welke oplossing het beste bij u past?