Transport & Warehousing

TRANSPORT

Buiten onze expertise in de meubeldistributie met montage hebben we ook een aantal klanten waarvoor we enkel transporten rijden, meer specifiek transporten voor gevoelige ladingen, dewelke ook met zorg en voorzichtigheid geladen en uitgeladen worden . Dit laatste kunnen we garanderen omdat dit een onderdeel is van onze dagdagelijkse zorg voor het transporteren van high-end furniture.

Korte routes, “melk”routes, servicesroutes, enz. kunnen op maat besproken en uitgevoerd worden.

 

WAREHOUSING

Wij leveren en plaatsen  van winkel tot eindklant, maar kunnen op maat ook van fabrikant “naar” winkel of van fabrikant “voor” winkel rechtstreeks “naar” eindklant leveren en plaatsen.

Wij verzorgen zo de logistieke afhandeling, minimaliseren de transportkosten en garanderen ingangs- en uitgangscontrole met tijdige leveringen en plaatsingen.

Alle andere processen zoals retourgoederen, inningen , na-leveringen, herstellingen e.d. kunnen hierin ook voorzien worden uiteraard.

Ook voor bedrijven en particulieren die tijdelijk hun inboedel willen opslaan bieden wij mogelijkheden met het grote voordeel dat ook de demontages en montages door dezelfde mensen afgehandeld kunnen worden.

 

 

Niet zeker welke oplossing het beste bij u past?